Estimades famílies, volem compartir aquesta informació sobre la cursa “La milla verda” que tindrà lloc el dia 1 de Maig al nostre barri i encoratjar-vos a participar en una nova edició.
Us adjuntem cartell informatiu i podeu consultar més informació a: http://millaurbanasantaeulalia.cat/
  
·         NOVETATS IMPORTANTS: La Milla d’aquesta 28a edició tindrà lloc al circuit tancat del carrer Amadeu Torner i els participants portaran un dorsal amb chip electrònic per a registrar el seu temps personal a la cursa (a excepció dels barrufets).
·         LES INSCRIPCIONS: Les inscripcions NO presencials ja estan en marxa (ingressant 5€ al número de compte:  ES31 0049 0030 2029 1019 0758)Les inscripcions presencials es podran realitzat des del dimarts 23 fins al  divendres 26 d’abril, de les 17h15 a les 19h30, al nostre poliesportiu (2€ per la inscripció més l’aportació solidària d’1€ i 1l d’oli o llet). També existeix la possibilitat de participar amb el “dorsal 0” per a aquelles persones que, sense córrer, vulguin aportar la seva ajuda solidària.
 ·         LES COL·LABORACIONS SOLIDÀRIES: “Córrer per l’1+1” (1€ i 1L d’oli o llet) per a la Creu Roja de l’Hopitalet  (aliments) i pel projecte “Cuida’m” de l’Hospital Sant Joan de Déu (donació econòmica). https://www.sjdhospitalbarcelona.org/es/colabora/cuidam
 ·         LA PRÒPIA ACTIVITAT (CÓRRER LA MILLA): Distàncies adaptades a l’edat i a la diversitat amb un obsequi per a tots els arribats a meta.
·         LES ACTIVITATS ALTERNATIVES: Durant la celebració de les proves també tindrà lloc una  Masterclass de Zumba solidària i la possibilitat per als més petits de jugar en una estructura inflable.
·         EL RECORD pel David Sánchez i l’Óscar Vizcaíno.


Programa Milla 2019

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *